BEZÁRÁS
ÜGYEK

B. mint Balásy – a propaganda rejtőzködő ura

MENÜ

B. mint Balásy – a propaganda rejtőzködő ura

Magyarország egyik leggazdagabb emberévé tették a kormány médiaügynökét a NER propagandaköltései, de ő nagyon nem szeretné, hogy ezt mások is tudják róla.

A videóban bemutatjuk Balásy Gyulát és legújabb budai villáját, illetve néhány új részletet arról, hogyan szerezte mesés vagyonát A kormánytól kikértem 3 hónap részletes adatait arról, hogy pontosan hogyan szórják el az agymosásra szánt milliárdokat.

Kiderült, hogy Balásy minden, propagandára szánt forintra rátesz 15 fillér ügynökségi díjat, így aztán az adófizetői milliárdokból csinos vagyon jön össze.

A legtöbbet persze a kormány talpát nyaló propagandasajtó kapja. Az általam kapott adatok között volt, amin nem lepődtem meg, pl. azon, hogy a pestisracok.hu nevű propagandalap kiadója csak ez alatt a három hónap alatt 200 milliót(!) kaszált. Az már inkább meglepő volt, hogy a GYERMEKNAPOT és az ANYÁK NAPJÁT is reklámozta a kormány 700 és 500 millióért(!). A milliárdok túlnyomó része a kormánypropaganda újságjaihoz került, de néhány morzsa leesett a függetlenebb lapoknak is: az azonnali.hu pl. havi mintegy 3 millió forint hirdetési bevételt kapott a kormánytól.

,,