BEZÁRÁS
ÜGYEK

El kellene takarítani a szemeteket

MENÜ

El kellene takarítani a szemeteket

Egy korábbi korrupcióinfón már feltártam, hogy a Nemzeti Kukaholding hogyan teszi tönkre a szemétszállítást. Ennek részben amatőrség részben nagyon is konkrét szándékosság áll a hátterében. A miniszterelnök barátja már most is sokat keres a történeten. A szándék azonban nyilvánvaló: a szemétszállítás hatalmas üzlet és a kormányközeli “üzletemberek” már készen állnak a szándékosan tönkretett önkormányzati cégek megszerzésére.

A téma azonban sokkal hamarabb lett aktuális, mint gondoltam.

A mai korrupcióinfón dokumentumokat mutatunk be arról, hogy a szemétszállítás rendszerének összeomlása már meg is kezdődött.

Az ezt alátámasztó dokumentumgyűjtemény forrása ráadásul nem csak a szekszárdi választók és a saját tapasztalataim, hanem a szekszárdi trafikosztó fideszes képviselő valamint az általa megbízott cégvezető magyarázkodó levele.

1) Horváth István fideszes képviselő posztjában maga számol be (igaz, hogy nagyon finoman), hogy a szekszárdi Alisca Terra Kft által ellátott falvakban a polgármesterek elégedetlenkednek, mert egész egyszerűen kimaradnak a heti szemétszállító járatok. A kommentekből aztán kiderül, hogy ez bizony Szekszárdon is így van, van olyan utca, ahonnan HETEK ÓTA NEM VISZIK EL A SZEMETET.

2) Az Alisca terra Kft vezetőjének bátaszékiekhez szóló magyarázkodó levele egyrészt maga a konkrét hivatalos beismerés, másrészt konkrét bizonyíték arra, amit a korábbi korrupcióinfónm állítottam: a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft (Kukaholding) egyszerűen NEM FIZETI KI a szolgáltatást, ezért aztán EGYSZERŰEN MÁR AZ AUTÓK JAVÍTÁSÁRA SINCSEN PÉNZ.

3) a mellékelt képek egy részét szekszárdi polgárok tették ki, másik részét magam készítettem, az ürítetlen kukákról és azok mocskos környezetéről. A folyamat elkezdődött. A korrupció (a nagy szemétbizniszre várakozó “üzletemberek” ) közvetlen következményeként a SZEMÉT MÁR MOST KEZDI ELLEPNI AZ UTCÁKAT. EZ SOKKAL HAMARABB BEKÖVETKEZETT, MINT GONDOLTAM, hamarosan akár a nápolyi maffia által okozott képekhez is hozzászokhatunk. A slusszpoén: az egyik lakos arról számol be, hogy több hét után elvitték a szelektív tárolókból a szemetet: összeöntötték a papírt és a műanyagot szépen egybe egy autóba…