BEZÁRÁS
ÜGYEK

Menekültekkel a helyből felszálló merevszárnyú repülők ellen

MENÜ

Menekültekkel a helyből felszálló merevszárnyú repülők ellen

A héten a HELYSZÍN KIHELYEZETT lesz, a bicskei menekülttábor bejárata előtt. Ennél szimbolikusabb és beszédesebb helyszín nem létezik, tökéletesen képesíti a mai politikai történéseket: az út egyik oldalán az uniós milliárdokból felújított menekülttábor jelképezi az egyik nagy problémát, amit arra használnak, hogy az út másik felén található, KIFIZETETT, de 400 millió uniós pénzből NEM megépített “logisztikai központ” által jelképezett még nagyobb problémát, a brüsszeli pénzek államilag asszisztált ellopását leplezzék vele el.
Természetesen most sem maradhat el az új, uniós pénzek elcsalásának gyanúját érintő esetbemutatás sem. Ma a GOP 1.1.1-11 számú, a Piacorientált kutatás-fejlesztés támogatásáról fantázianevű programról lesz szó 45 MRD (!) forintot szórtak szét ebben a projektben.

Ebből a pénzből sokszor egészen extrém projekteket is támogattak, olyanokat, amelynek már a címéből ordít, hogy senki nem gondolta az egészet komolyan

Egy ilyen projekt a GOP-1.1.1-11-2011-0025 , amiben a Raab Villanyszerelő (!!) Kf.t kapott 430 milliós támogatást ás ebből 360 milliót kifizettek neki.

Képernyőfotó 2016-09-24 - 23.01.43

A pénzt november 30-án fizették ki. A téma: HELYBŐL FELSZÁLLÓ ULTRAKÖNNYŰ REPÜLŐGÉP PROTOTÍPUSA!!!! Mivel a csatolt fájl szerint a projekt MEGVALÓSULT, ezért két lehetőség van: VAGY EGY VILÁGSZENZÁCIÓ JÖTT LÉTRE, VAGY EGY ORSZÁGOS SVINDLI.

Ez ugyanis a MEREVSZÁRNYÚ ULTRAKÖNNYŰ repülőgép kifejlesztése, és NEM EGY DRÓN. Az ultrakönnyű repülőgép a repülők közötti kategória, rendes kis hobbirepülő, csak 400 kilónál könnyebb.

f100_5max

A merevszárnyú pedig azt jelenti, hogy nem helikopter, nincs függőleges propellere, nem hasonlít a drónra tehát, hanem valódi repülőgépről van szó. A helyből felszállás ugyanakkor nagyon nagy buli lenne, mert eddig két ilyen repülőgéptípus létezik, a Harrier vadászgépek, illetve a V22 “Osprey” amerikai harci szállító.

Pedig ha sikerülne, hatalmas biznisz lenne, mert gyakorlatilag egy repteret nem igénylő “repülő autót” hoznának létre ebből Az, hogy ilyen repülő prototípusát 400 millióból létrehozható, nem gondolható komolyan.

A jelek szerint a villanyszerelő kft. sem gondolta komolyan, a hivatalos kormányoldalon ugyanis látunk képdokumentációt.

a képeken két készülék van, de ezek SIMA NYOMTATÓK :))))))). EZEKEN CSAK PAPÍRREPCSIKET TUDTAK CSINÁLNI.

A kifizető és “ellenőrző” hatóságok elképesztő cinizmusára utal, hogy a Raab villanyszerelő kft. már a támogatás elnyerésekor, de aztán a kifizetéskor is FELSZÁMOLÁS ALATT ÁLLT.

IMG_6577
Tehát ezek szerint egy felszámolás alatt álló magyar Kft találta fel a helyből felszálló, tehát futópályát, repteret nem igénylő ultrakönnyű repülőgépet, azaz tulajdonképpen a repülő autót. Mégegyszer: ha ez így van: Világra szóló siker. Ha nincs így, az országra szóló svindli, az uniós pénzek lopásának újabb példája.

Sajnos az utóbbi a valószínű, de ezeknek az abszurd K+F “projekteknek” az az ördögi oldala, hogy hát egy kutatásfejlesztés nem mindig lesz eredményes. Elmondhatják akár azt is: ők kutattak és fejlesztettek serényen, csakhát ugye nem sikerült….