BEZÁRÁS
ÜGYEK

Magamról

MENÜ

dr. Hadházy Ákos

1974-ben született Debrecenben. Gyermekéveit egy kis tolnai faluban, Fácánkerten töltötte. A pécsi Leőwey Gimnázium német tagozatán érettségizett, majd az Állatorvostudományi Egyetemen diplomázott, egy szemesztert Tempus ösztöndíjjal a giesseni Justus Liebig egyetem állatorvosi karán teljesített. 1998 óta Szekszárdon dolgozik magánállatorvosként. Nős, három gyermeket nevel. Édesapja ugyancsak állatorvos volt és a rendszerváltás után az újjáalakult Kisgazdapárt Tolna megyei elnöke és a megyei Agrárkamara elnöke.

2006 és 2014 között Szekszárdon fideszes önkormányzati képviselő, a gazdasági, majd a kulturális bizottság tagja. 2013-ban a trafiktörvény végrehajtása és a korábbi helyi és országos korrupciós ügyek elleni tiltakozásul kilépett a Fideszből. A 2014. őszi önkormányzati választáson az ellenzéki pártok által támogatott polgármester-jelölt Szekszárdon. Tagja a Korrupcióellenes Szövetségnek. 2014-től az LMP tagja, majd 2018 óta független országgyűlési képviselő. Kiemelt figyelmet szentel az európai támogatásokat érintő rendszerszintű visszaélések felderítésének.

1992 óta a  szekszárdi református gyülekezet helyettes kántora.

facebook | vagyonnyilatkozat

21 thoughts on “Magamról

  Sok sikert.Ön mellett vagyok, csak legyen már valami. Elegem van azt látmi,hogyan rabolják ki az országot.

  Tisztelt Hadházy Úr !

  Szeretnék az október 23-i ünnepi megjelenéséről pontos időpontot kérni. Annyit hallottam a tévében hogy Budapest, Batthyány tér.
  Itt tudnám a petíciót aláírni.
  Köszönettel : Bihariné Sütő Gabriella

  Egy helyen ,az egyetlen európai diktátor “tündöklése és bukása”.
  8. Ne lopj!

  Az MKB Behajtási osztálya egy meg nem nevezett európai előírásra hivatkozva, májustól zéró toleranciát alkalmaz a devizahitelesekkel szemben, azaz amennyiben addig nem rendezik tartozásaikat, a fizetési forduló utáni 4. nap, kis összegnél is, felszólítás nélkül, közjegyzői fizetési meghagyást kapnak.
  Az Eu.-nak nincs ilyen előírása, sőt az Eu. Bíróság jogtalannak mondta az egyoldalú szerződésmódosításokat és megszüntetésüket javasolta.
  A többi bank ugyancsak nem ismer ilyen európai előírást. 90 napos türelmi időt nyújtanak, majd ezt követően, amennyiben többszöri előzetes felszólításuk ellenére sem képesek semmiféle megállapodást kötni az adósokkal, csak akkor kezdeményezik a közjegyzői fizetési meghagyást. Az MKB mindenkiétől eltérő intézkedésének beláthatatlan következményei lehetnek, a kilakoltatások és öngyilkosságok száma drámaian emelkedhet. Természetesen, amennyiben ez mindössze fenyegetés, az szintén embertelen és nincs összhangban az MKB eddigi megegyezésre törekvésével: “Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra. Ezt a rendelkezésünkre álló eszközökkel kívánjuk megfelelően kezelni, szem előtt tartva Ügyfeleink érdekeit”,

  a zalaegrrzegi radio es TV nel alairasokat gyujtenek a nemletezo konzultacios tovabbkepzest kell leigazolni. Holott nem volt ilyen. Ara 90000 Ft /fo Ki veszi fel az arat?

  A Csorna-Kapuvár-Tét választókerületben hasonló módon történt a TOP pályázat,mint Boldog Úr környezetében

  Szeretnék küldeni önnek egy keszthelyi ingatlanról támogatási adatokat, mely vélhetően az Orbán vagy érdekeltségébe tartozik, a Földhivatal titkosította a tulajdoni lap lehívását.

  Ha érdekli Boldog Úr mezőtúri táskás embere is, látogassanak el a ZO-HA transzhoz!
  Az Ön jobbikos kollégája is érintett lehet az Ő ügyében!

  Az Alaptörvény

  Az Alaptörvény Magyarország jogrendszerének alapja. Az Alaptörvény és a jogszabályok mindenkire kötelezőek. Az Alaptörvény rendelkezéseit azok céljával, a benne foglalt Nemzeti hitvallással és történeti alkotmányunk vívmányaival összhangban kell értelmezni.

  Good day very nice web site!! Man .. Excellent ..

  Superb .. I’ll bookmark your site and take the
  feeds also? I am happy to search out a lot of helpful information right here within the put up,
  we’d like develop extra strategies in this regard, thanks for sharing.
  . . . . .

  Tisztelt Hadházy Ákos Úr,
  Nagyon becsülöm a munkáját, amit a magyarok túléléséért tesz.
  Figyelemmel kísérem erőfeszítéseit.
  Ma beszéltem egy …sel, aki bejárhatta a Pancho Arénát, az egész komplexumot.
  Titokban fotózott, mert -természetesen- alapvetően tilos volt.
  No, erre én sem számítottam, amit láttam.
  Nem vagyok világjárta ember, de szerintem ilyen még “amerikában” sincs!!!
  Hihetetlen-de, igaz. és szomorú…..
  Javaslom, hogy próbáljanak meg ilyen belső fotósorozatot a nép elé tárni.
  Reveláció lenne sokaknak.
  -név nélkül, mert félek :-((

  Dudalas helyett, mert ezket nem buntetheti, vagy ahogy a heten lattuk, nem bunteti a rendorseg.
  Opcio 1) Vuvuzelat fujva kene setalgatni a Karmelita kolostor alatti setanyon. Miniszterelnokunk ugyis imadja a focit. Setalni elvileg (meg) szabad, zenelni elvileg (meg) szabad. Nyilvan olyankor amikor nincs csendrendelet.
  Opcio 2) Foci ultrakat megkerni tartsanak “megemlekezest” a kolostor alatt es kiabaljak jo hangosan, hogy c…ny bunozes! ekkor tenyleg ervenyes lenne mind a ket szo!

  Tisztelt Hadházy Úr!
  Kérem,hogy küldje el azokat a címeket, ahová leadhatjuk a Konzultációs íveket
  Köszönettel: Kárpáti Zoltánné

  Azt nem mondja senki, hogy a rendőrségi helikopternek más dolga is lehet, mint hogy a miniszter amúgy sűrű programját higítsa?

  Tisztel Hadházy Úr!

  Nagyra becsüljük az Ön és Szél Bernadett áldozatos munkáját!
  A lélegeztető gépekkel kapcsolatban lenne egy felvetésem: úgy tudom, még nem érkezett meg a teljes szállítmány. Ha ez valóban igaz, akkor miért nem áll el a kormány a megrendeléstől? Bőven túlrendelték magukat, bőven túlárazva… Ha most felmondanák a szerződést, akkor is kellene fizetni Kínának “bánatpénzt”, de valószínűleg még így is milliárdok maradnának meg az országnak. Vagy Orbán Viktor-t nem érdekli, hogy pár milliárd forint bevételtől így elesik az ország?

  Üdvözlettel:
  K.SZ.

  Kedves Ákos, az alapügy elmaradt bér pertárgy. (én a felperes édesapja vagyok és nem a vagyoni viszonyok, a hátrány helyreállítása miatt írok, hanem, mert szeretném kicsiben a jogállami mechanizmust helyreállítani és elősegíteni). Jog nincs, de itt a matematika a lényeg: a jogerős megítélt elmaradt bért hogyan lehet lekönyvelni mérleghelyesen, szabályos bizonylatokkal: az elszámolt nettó jövedelem juttatás összege egyenlő a kifizetett bér összegével—-ez egy matematikai egyenlet,
  Tehát nem csak jog, de matematika tudomány sincs ma Magyarországon. Nem bonyolult egyenlet, gyakorlatilag két szám összehasonlítása. Melyik összeg a kisebb? a jogerős megítélt elmaradt bér esetén. Melyik összegről van kevesebb a Számviteli tv-nek megfelelő, szabályos bizonylat? a jogerős megítélt és végrehajtható elmaradt bér esetén. Ha Angela sokat egyezkedik a jogállamiság kérdésében Orbánnal, mint azt már több példa is mutatja, akkor a 2022-es választásnak már nem lesz értelme, mert nem lesz szavazatszámlálás.
  2015. január. 22. 13:47 hvg.hu VÁLLALAT + VEZETŐ (HVG újság cikke)
  „A fuvarozók kérik, Orbán tiltakozzon Merkelnél

  … politikusként nem láthatták a Csányi pénzügyi-maffia fejlődését – ezt én tehetem meg, 8 éve ellenük harcoló civilként.
  A Fidesz nem a 22-es választási vereségtől fél, hanem az ellene már beindult hágai büntető feljelentésünktől, ami a számukra veszélyes Bidennel már nem kivédhető probléma. Be kell spejzolniuk a formális demokrácia jogán támadhatatlan konstrukcióba pénzt és hatalmat. Veszíthetnek a 22-es választáson, hisz az ellenzék számára lehetetlen a kétharmados győzelem.
  Mi, DAC (Deviza Alapú Csalás) áldozatok, az elmúlt 8 évben minden tőlünk telhetőt megtettünk a bukásukért: anyagainkkal már sikerült a Trócsányit félreállítanunk és az Európai Néppárt képviselőit is tájékoztatnunk Orbán együttműködéséről a bankármaffia bűnözőivel. (Napjainkban egy pótmagánvádas eljárást kezdeményeztünk, most az új USA vezetéssel való kapcsolatfelvételen dolgozom.)
  Az Eu vezetőivel gondjaink vannak, mert el akarják sumákolni a bankvezérek és a legfőbb ügyész elleni büntető eljárásunkat.
  Segítsetek követelni a bűnösök előzetes letartóztatását!!!!!
  Sajnos, ez a helyzet már nem csupán a 3-4 millió főre tehető magyar polgár/DAC áldozat intenzív kifosztását és halálba kergetését hozza idén magával, hanem hazánk állapotának, kapcsolatrendszerének kiárusítását; és már az Eu értékrendjétől való lázadó elszakítást is jelenti.
  A Fidesz nem a 2022.-es választási vereségre készülve privatizálja alapítványokba, a magyar nép vagyonát, hatalmi befolyását. A lehetséges választási vereségük esetén sincs jogi lehetőség a kétharmados Fidesz parlament törvényeinek visszavonására. Az általuk alkalmazott bujtatott privatizáció kormányváltással nem, csak rendszerváltással számolható fel. A magyarság létét veszélyeztető külföldi eladósítás magánjogi szerződéseit csak a bűncselekmény alapú jogalkotás felülvizsgálata teszi lehetővé.
  Ha Mi, elkötelezett demokraták, már 2021.-ben nem cselekszünk, akkor jövőre a jelenlegi látszat-demokráciánk látszat-választási rendjéből is csak egy groteszk lenyomat marad. Bármit átírhatnak törölhetnek a választás kiírása előtt ás azt meg is fogják tenni.
  2022.-ben már nem lesz európai típusú, demokrata módon megnyerhető választás.
  A Fidesz által járvány ügyben felépített, kormányzat-ellenzék konfliktus szembefordítása az Uniós vezetés tehetetlenségével, már a 2022.-re beindított lakosság-befolyásolási média manipuláció része (ahogy 18-ban a migránsozás a sorosozással volt).
  folytatás pdf fájlban a petermenyhert@gmail.com

  Kedves Hadházy Ákos!

  Kérem nagyon körültekintőek legyenek, amikor számítógépről képernyőfotót vagy elektronikus információt osztanak meg. Sajnos olyan információs is nagyon beszédes lehet, amiről önök nem tudják, hogy az.

  A legjobbakat kívánom:

  Kedves Ákos!
  Jó megfigyelő műszaki ember vagyok. Megfigyeltem, hogy a Tarlós Pityu működése alatt a nagy belváros buszmegállóit kétszer kicserélték. Még festék se pergett rajtuk és elbontották a tiszta jó megállókat. Az eredeti megállók nagyon jól meg voltak oldva, hogy a elektromos táplálás a tartó fémszerkezetbe rejtve jött fel. A mostaniaknál a kábel külön jön, ami megsérülhet. Azaz egyre rosszabb minőségűek lettek. Az újaknál a tető üvegből van ami a egyre nagyobb felmelegedés miatt nem volt egy jó ötlet. Legalább lett volna annyi becsületük, hogyha busz megálló gyártó csókosuk van, hogy a nagy Budapest külső elhagyatott helyére szereltek volna fel továbbiakat, és nem a jókat elbontva költötték el pénzt.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé.