BEZÁRÁS
ÜGYEK

Kéz kezet mos… de autót ki?

MENÜ

Kéz kezet mos… de autót ki?

Egy Simonka György fideszes képviselő környezetében elveszett vagy inkább teleportált autómosóról van szó. A hivatalos nyilvántartás szerint a 70 milliós beruházás 50 millió uniós pénzt kapott, elvileg tavaly novemberben elkészült Tótkomlóson. Én odautaztam, de a kormány hivatalos adatbázisában megjelölt Tótkomlósi címen nem találtam semmit, csak egy mezőgazdasági telepet…
Simonka, majd felesége korábban tulajdonos volt, most testvére és unokatestvére a tulajdonosai az ” Aktív Klub Kft-nek.

A projekt száma DAOP-1.1.1/DE-13 elnevezése Telephelyfejlesztés a Vidéki Szépség-Tour Kft.-nél. Mondjuk az is rögtön feltűnő, hogy ennek a KFT-nek soha nem volt telephelye a megadott helyszínen  (Tótkomlós, Békéssámsoni út 51, lásd lejjebb)

Aktív – Klub cégtörténetAktív Klub Cégháló (Tóth Pálné anyja neve megegyezik Simonka Györgyével: Szelezsán Zsófia, Tóth Renáta anyja neve pedig Simonka Zsófia).
Az Aktív-Klub Kft.-nek (korábban Vidéki Szépség Tour Kft) NINCS ÉS NEM IS VOLT telephelye Tóthkomlós Békéssámsoni út 51. alatt, ellenben az Agro.Green kft-nek igen

A leírás elég bizarr “A pályázó Vidéki Szépség Tour Kft. célja a Dél-Alföldi Régióban, Tótkomlóson, egy gazdasági terület (GKSZ) besorolású BARNAMEZŐS területen, saját telephelyen egy korszerű autómosó létrehozása, mely a mai kor igényeit ki tudja elégíteni.

A projekt megvalósításával egy modern, minden igényt kielégítő 3 állásos autómosó kerül kialakításra. A pályázó célja az új telephely kialakításával versenyképességének, piaci részesedésének, profitabilitásának növelése, továbbá a munkahelyteremtés.

A fejleszteni kívánt telephelyen a cég a régióban felmerülő igények kielégítésére autómosási tevékenységgel fog foglalkozni, melynek eredményeként megerősíti, és fejleszti piaci jelenlétét a szektorban.”

A Békéssámsoni út 51 ez a környék:
[su_gmap address=”46.4129187,20.7210368″]

Én pár hete egy vásárhelyi rokonlátogatásról lerohantam oda, de SEMMILYEN autómosót nem találtam ott, nem hogy 70 milliósat.

Helybeliek sem tudtak róla. Az eltűnt mosó( békéssámsoni út 51) környékéről is készítettem fotókat, na ott én nem láttam semmilyen mosót sem. Az NGM-től újságírók megkérdezték, hogy épült-e akkor mosó és hol. Kiderült, hogy épült, de egyáltalán nem ott, hanem Orosházán. Az orosházi cím egyébként csak a pályázat elnyerése után 3 évvel került a cég birtokába..

Az alábbi TÁBLÁZATBAN pedig olyan közbeszerzések vannak, ahol a kft., illetve egyéb Simonkához közeli cég nyert el érdekes közbeszerzéseket) A képviselő körül egy hatalmas céghálózat tűnt fel, amelyik aktívan tünteti el az uniós pénzeket. A módszer az volt, hogy a képviselő családjának egyik cége számlázott a képviselő családjának másik cége által elnyer EU-s pénz fejében. Jó szórakozást a böngészéséhez!

[su_document url=”https://korrupcioinfo.hu/wp-content/uploads/2017/01/mentor-menedzsment1.pdf”]