BEZÁRÁS
ÜGYEK

A korona árnyékában

MENÜ

A korona árnyékában

A koronavírus járvány nagyon-nagyon sok honfitársunkat fogja egészen súlyos helyzetbe hozni. Most egy olyan 2000 négyzetméteres kastély+tiszttartó ház+fürdő+mulatópajta+pince balatonhenyei építkezését mutatom be, aminek építtetői egészen biztosan nem fognak tönkremenni.

Balatonhenyén épül az elképesztő épület,

amelyet Guller Zoltán kezdett el építeni, de miután elkezdtem iránta érdeklódni, Ruff Zoltán vette azt át. A két úrról azt kell tudni, hogy az egyik Orbán Ráhel jobbkeze, a másik pedig Mészáros Beatrixé, illetve a propagandatévé vezetője is volt:

a 444.hu cikke a témában

Dokumentum

A Media Vivantis igazgatóságának másik tagja Ruff Zoltán, aki még 2003-ban került a Hír TV-hez, majd 2005-től 2011-ig az Echo TV vezetőségében kapott tisztséget. 2013-ban Ruff lett az Erzsébet-utalványokhoz kapcsolódó Erzsébet Vagyonkezelő Kft. ügyvezetője, és maradt a cég 2017-es végelszámolásáig, így egy időre hozzá került az Erzsébet téri Akvárium üzemeltetése is.

Az építkezésről a hatóságok titkolóztak, legalább elárulták, hogy mi épül, de a további kérdéseink vonatkozásában egy másik hivatal az illetékes, úgyhogy áttették oda három kérdésünket.

VÉGÜL AZONBAN A NYILVÁNOS ADABÁZISBÓL ELKÉPESZTŐ TERVEK KERÜLTEK ELŐ A KASTÉLYRÓL (2000 nm) , a TISZTTARTÓ HÁZRÓL (!!!)!, a MULATÓPAJTÁRÓL ÉS A KÜLÖNÁLLÓ IMPOZÁNS FÜRDŐRŐL. 

FEUDALIMUS EZ: A HŰSÉGES TALPNYALÓK ELNYERIK JUTALMUKAT.

Dokumentumok:

közérdekű Tapolca-B.henye

guller kapcshalo

guller ruff 2

guller ruff 3

guller ruff 4

guller ruff 5

guller ruff

ruff cégháló

Tulajdoni lap Balatonhenye 220 hrsz.

válasz Tapolca 2020. 01. 30.